Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nr 8 Maratonloppet




Hon kallade mig perfektionist
Men nämnde aldrig
Förståelsen för min tristess

Snälla låt mina rader smaka
På din tunga
Då utan tomma kolhydrater
Bara av en oförglömlig perfektion




Fri vers av Soliloquy
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-19 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soliloquy
Soliloquy