Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag läser och minns
Jag ser bilder och minns
Jag besöker platser och minns
Jag känner och minns

och gråter




Fri vers av Ikna
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-12-21 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna