Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet är det sista som dör, eller????

Jag är förvånad

Det känns konstigt i min kropp
Men jag måste erkänna att nu har till och med
hoppet gått ifrån mig...




Fri vers av Ikna
Läst 678 gånger
Publicerad 2007-02-01 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna