Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker ingen empati Det är ett konstaterande Allt är mitt fel


Bara för att jag är en mes och att allt handlar om mig.


du vet inget jag
vet nästintill allt
ja, jag har inga rättigheter att vilja
tro ta åt mig
något i stil med ett sammanband

men eftersom vi inte har med dig att göra
för du vet inte ens vad som menas med att sakna dig
får jag säga vad jag vill


jag saknar dig
fan vad jag saknar dig




Fri vers av vänsterradikal
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-12-24 23:56



Bookmark and Share


  Julia Eiksson
som sagt...typiskt.
2007-01-14
  > Nästa text
< Föregående

vänsterradikal