Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lär dig av dina... fan heller


Det är bara skiten som orkar hänga kvar

Vi skrev början
din början har mitt slut

En tunn ekströmsform
röd reklam när
tår vill flirta
förbjudet framkallat för långt bort
mitt fel

sommar i din nymålade säng
Tecknat på TV alltid
när du är i kontroll
matar mig med alkohol
kolsyra i blodet

Fria fjärilarna i fångenskap
det kallas pirr och jag är färdig att spy

Snövindar blåser regn från iris när
du ringer från en gul busshållsplats med
ristat mitt namn
ditt fel

Jag skrev slutet
min början har ditt slut


Tyst

jag läser




Fri vers av vänsterradikal
Läst 361 gånger
Publicerad 2007-06-09 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vänsterradikal