Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

00.43

Sover inte du?

nej.

vad gör du?

saker och ting.

mhm.

Vart är pappa?

han gick för en och en halv timme sen.

jaha, varför kom han inte in och sa hej då?

han trodde väl att du sov, som jag.

när jag har en dator i mitt rum? du är knäpp!




Övriga genrer av Decor
Läst 1010 gånger
Utvald text
Publicerad 2007-01-05 00:44



Bookmark and Share


  Le-a
Hahaha! Precis (;
det irriterar mig att du har skrivit "väll" och inte "väl" för väl stavas det faktist (;
2007-01-05

  sorgsen
*fliiin*
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Decor
Decor