Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill

Vi kan ses.

om du vill

vi kanske kan kramas lite

bara om du vill

vi kan sätta panna mot panna och se in i varandra

men bara om du vill

vi kan pussas, lite

men bara om du vill

för jag vill

om du vill -

vad jag vill








Fri vers av Decor
Läst 399 gånger
Publicerad 2007-01-23 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Decor
Decor