Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosen

pojken gav flickan en ros.

flickan stack sig och sprang sin kos.

pojken sprang efter men hon finns ej mer.

blodet i snön är det sista han ser.




Fri vers av Decor
Läst 363 gånger
Publicerad 2007-01-05 01:01



Bookmark and Share


  MW
gud vilken fin!
kan bara säga att den är fin, bra skrivet jag läste igenom dina texter, ja gillar alla men ja gillar den här bäst! hoppas du fortsätter skriva på så bra!
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Decor
Decor