Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgiven


Livet är bara orättvist

Varför får alla andra det jag vill ha?
Varför tog min tur i livet slut?
Varför dog din kärlek och inte min?

Jag känner mig som en
nervissen ros som klipps av
och slängs...

... och glöms bort...




Fri vers av Ikna
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-05 22:24



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
Känner igen mig i vartenda ord. Så sant så sant.
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna