Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En månljus nattpromenad i skräck och rädsla med invaggad trygghet


Jag dansade med älvorna inatt

Jag träffade ett troll
som bjöd med mig
på en segelfärd

Vi hamnade i ett land
som jag aldrig sett
Som en skog utan träd
och en äng utan gräs

Månen lös så stor
från en himmel så klar
ner mellan träden så kala

Skuggor fick liv
och började dansa
det var det vackraste jag sett

En älva kom fram
och bjöd upp mig till dans
jag kunde alla steg
som jag aldrig tagit förut

Jag dansade med älvorna inatt

En smäktande underlig dans
som var härligt gungande
och skönt sövande

Jag ville aldrig vakna mer
och det behövde jag inte heller




Fri vers av Ikna
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-01-07 19:46



Bookmark and Share


    Sandra Petersson
Den här texten berör mej på ett sätt som jag inte kan förklara men det är en underbar och sorglig känsla. Jättevacker!
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna