Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svidande

 

 

Det är nu jag har förstått vad

du menar när du säger,

"mitt hjärta svider av saknad"

inatt känner jag så.

 

Älskling mitt hjärta svider

det gör ont inombords,

för när jag läser dina ord

så faller tårarna.

 

Och jag saknar dig som aldrig förr

kanske har jag insett

att du är min andra halva

men inte vågar säga det.

 

Mitt hjärta svider och en tår faller ned,

och det är nu jag kan se dig

framför mig och hur du

omfamnar mig med

 

dina ögon.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 579 gånger
Publicerad 2007-01-20 02:21



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
"Omfamnar mig med dina ögon"
Din dikt är så full av kärlekslängtan!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal