Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är förlorade barn

Inatt föll stilla snö
Täckte hela byn med ett vitt täcke
Jag stod barfota i snön
bara för att få
Känna på kyla

Sätter spår
Varma avtryck
Sväljer kylan
och blickar upp
mot månens leende ansikte




Fri vers av Knas_
Läst 485 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:07



Bookmark and Share


    rosentagg
gillar. tummen upp till dig ^^
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Knas_
Knas_