Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kommer alltid ha en speciell plats i min hjärta

Ta mina saker,
ta mitt hus och min bil.
Ta mina hundar,
ta mina barn.
Det spelar ingen roll...

Men hur du än försöker
kan du aldrig ta ifrån mig
mina känslor för dig.
Inte ens om du dödar mig,
för då dör de tillsammans med mig...




Fri vers av Ikna
Läst 471 gånger
Publicerad 2007-02-01 13:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Nej... De är bara dina!
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna