Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaget är avgjort

Jag erkänner
Jag har förlorat

Slaget är avgjort
och du står som segrare

Säg vad ska jag göra och
hur ska jag bete mig
Jag underkastar mig och
ber dig om nåd
Skona mig från de små onda
och från ditt helvete

Du vet ju att jag egentligen bara älskar dig,
ganska harmlöst eller hur?!




Fri vers av Ikna
Läst 412 gånger
Publicerad 2007-02-01 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ikna
Ikna