Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(De säger att blod är tjockare än vatten)


Blodsband


Det är inte den enda gång,
sociala är på språng.
Du städar, bakar bullar i all hast,
sätter upp babys målning på väggen
i ett nafs.

Efter besöket pustar du ut,
höll inne ditt ovett i din stora trut.
Det gick ju bra ändå,
målningen gjorde baby vid åldern två.

Hårda ord misshandel och ibland lite hat,
hålls inne vid besök för att köpa barnbidragsmat.
Din uppblåsta bimbo, utan vett och fason!
Vill dunka ned alla som tar ton.

Men, allt du gör får en konsekvens,
vågar du tänka på framtiden ens?

Om du vänder din goda sida till,
kanske den du säger dig älska

kryper tätt intill...










Övriga genrer av Ti-elina
Läst 454 gånger
Publicerad 2007-02-07 15:49



Bookmark and Share


    Sara Anteskog
Ännu en dikt med sting i. Du berör mig med denna text.
2007-07-06

  Eline.P
Överhet mot litenhet har alltid övertag!
2007-02-26

    Bodil Sandberg
Blod kanske är tjockare än vatten men vatten är livets dryck...åhhhh så filosofiskt sagt av mig...din dikt berör mig mycket och jag ser allvaret....tack
2007-02-07

    JJ VIP
Jag vill hylla vilja att berätta, en historia på rim med allvar i grund och botten, och tyvärr alltför sann! Mvh. JJ.
2007-02-07

  Mangal VIP
Bra beskrivet. En intressant text. Med hopp i slutet. Har lite svårt att avgöra vem som det handlar om, man eller kvinna, eller både ock.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ti-elina