Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Valentine


om jag så vandrade den här jorden allena

kunde jag inte vara mer ensam

än vad jag är idag




Fri vers av fadedfromblack
Läst 434 gånger
Publicerad 2007-02-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fadedfromblack
fadedfromblack