Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägskäl

tänk hur saltet formar labyrinter på dina kinder

omöjliga att utröna

hur ofta man än gråter




Fri vers av M. Novkovic
Läst 511 gånger
Publicerad 2007-02-17 23:21



Bookmark and Share


  karolina d
En känslig iakttagares ögonspråk.
2007-02-17

    Tamsyn
mycket fint bildspråk.
bra! / Johanna.
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic