Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trippelhaiku om kvinnomisshandel

din smärta lämnar

ringlande spår i sanden

 

blodigt leende

 

en bruten lilja

tand från mun separerad

 

men ändå ej knäckt

 

spottar ut tanden

du biter ändå aldrig

 

du älskar bara

 

 




Bunden vers (Haiku) av M. Novkovic
Läst 599 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-14 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic