Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tango min vän

Dansande lätta tangosteg fyller rummet rött.
Smutsiga musiker, slitna gitarrer.
Flammande refränger trycker oss mot väggarna.
Kan inte längre stå. Kan inte längre urskilja.

Rinner, flödar, spränger, snälla fortsätt.




Fri vers av mysuit
Läst 204 gånger
Publicerad 2007-03-01 17:19



Bookmark and Share


  stronza
har läst alla och tycker mycket om ditt sätt att skriva. Känns ovanligt annorlunda. Intressant.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

mysuit