Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En alldeles jätteannorlunda dikt om en rullande vindruva som var vacker

Det rullade en vindruva ner för gatan
Den var grön
Den blänkte till i solen
Det var en väldigt fin vindruva
Alla tyckte det
Men vindruvan tyckte inte det

Vindruvan var olycklig
För den tyckte att det var alldeles för stor
För rund
För glansig
Jaja, den rullade i alla fall bra tänkte den

Den rullade i alla fall bra.




Fri vers av Uppochner
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-07 21:50



Bookmark and Share


  aol
så udda bra
2010-06-09

    Fallingforyou
Hihi, vad gullig dikt :D Jätteannorlunda och jättesöt :)
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner