Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett papperstunt hjärta - klippt och sönderrivet

Jag trodde att du sa föralltid
Inte att det skulle ta slut, knappt i halvtid
Jag trodde att det alltid var så det skulle va
Att det alltid skulle va du och ja

Jag trodde att det vi hade var speciellt
Och att det du sa kom från hjärtat, inte för att det lät snällt

Mitt hjärta är utrivet, krossat och mosat
Jag skulle kanske inte i sms:en nosat
Men otroheten hade kommit fram, förr eller senare
Och den här erfarenheten har knappast gjort mig klenare

Det som inte dödar, det härdar
Vart kommer jag då hamna om jag följer dessa vägar?
Cha, långt bort från dig de alla färdar

Långt bort till ingenstans, och tillbaka igen
Och vi får se, vart dessa vägar tar mig sen
Men allt kommer att bli bra igen, på ett eller annat sätt
för livets hemlighet är att hur du än gör, blir det alltid rätt




Fri vers av Uppochner
Läst 575 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-04-01 21:30



Bookmark and Share


  Bortklemad
skönt skrivet, duktigt =)
2008-04-11

    Fallingforyou
Underbar :3 Grymt med rimmen! Duktigaevelina!
2008-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner