Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett besked idag...


Till en gammal vän

 

Visst är Du både gammal och grå,

visst ser Du lite skamfilad ut,

men Du har din absoluta charm.

 

Jag trivs med dig,

det har jag alltid gjort...

 

Att vara med dig

är som en lisa för själen,

Du ger mig ro i mitt sinne.

 

För de som inte känner dig som jag,

kan det vara svårt att förstå.

Jag har fått kämpa för att rädda dig

från grävskopans klor...

 

Men idag står vi lite stolta Du och jag...

Du är av riksintresse,

ska hanteras och bevaras väl...

 

Vad var det jag sa?

Du är så mycket värd!

 

Du, mitt älskade gamla 1800-talshus...

 

 




Övriga genrer av Lena K Nilsson VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2007-03-14 20:58



Bookmark and Share


  Cris
Mycket mysig text till den gamla fina huset. :-)
2007-03-14

  prinscess VIP
härlig text
2007-03-14

  vapendragare
bra inlevelse, verkligen fint skrivet om ett gammalt hus :)
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP