Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhälle.

Det jag inte trodde var möjligt.
De skryter med att vi lever i ett bra samhälle.
Ett bäversamhälle skulle jag tolka det.
Snart blir de andra lika svarta som Mr.King
Och vi kommer inte ifrån de där.
De där bävrarna.
Under min säng har jag hittat en värld.
Men det är någontnig som blockerar.
Samhället? Ja.. det är möjligt.
Bäversamhälle... det är det vi lever för.
Den där... världen under min säng.




Fri vers av poemthing
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-19 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing