Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex miljarder vattenkoppor.

Det finns 6,652,302,231 människor på jorden.
Vissa är onda, och kämpar mot de goda.
Vissa är goda, och kämpar mot de onda.
Några vet inte var dem står.
Andra dör med ångesten som livskamrat.
6 miljarder själar.
Men ibland behöver man bara 1.




Fri vers av poemthing
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-08 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing