Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista sången.

Jag trodde sagan inom dig
inte spelade någon roll.
Att den gula jackan
inte skulle få vara kvar.

När vi i den sista sången
växer upp.
När vi var som små
grodor och prinsessor.
Drakar och riddare.
Häxor och trollkarlar.

Men nu.
De gula jackorna sa farväl.
I den sista sången.
tillsamans med prinsessorna.




Fri vers av poemthing
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-03-24 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing