Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbärssoppa och kärlek på trean.

Min kärlek.
Till dig är som en blå.
Blå grå blå.
Soppa.
Jag vill bara ha mer och mer.
Som på tv.
Med gafflar.
Dom där som äter soppan.
Grå blå grå.
Soppa.




Fri vers av poemthing
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-03-24 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing