Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?




Varför gör jag detta när jag inte vill

Varför lyssnar jag varje gång

När jag vet att det inte är rätt

Varför sätter jag mig in i mina egna tankar

om nonsens

Det betyder nada

Det finns heller ingenting att bry sig om

men ändå gör jag det om och om igen

Som en hamster i sitt hjul

springer och springer

men bara i mina tankar

i min egna bur

Jag vet inte om det som var innan

någonsin fanns?

har jag gjort fel

0m mina tankar inte hördes


vad var det jag gjorde?




Fri vers av romani princess
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-04-05 19:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bara gillade hlt enkelt.
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

romani princess