Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

törnrosa

förlåt jag menade det inte
men hans begär var så starkt
och mitt hjärta så svagt
jag ville inte men han kysste mig till liv
från en lång död under törnrosorna

Han trevade och fumlade tills
jag gav upp alla men och nej

drog mig till sig och med girighet förvandlade han min envishet
till lättja
utnyttjade min hjälplöshet
för att få mig öppen och mitt hjärta blödande

förlåt mig igen

för att jag lät mig fängslas av åtrå

förlåt för att jag gav efter till hans ögon
och eldiga blick

Jag vet att jag inte borde förlåt mig..





Fri vers av romani princess
Läst 595 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-28 19:08



Bookmark and Share


  Itsyazmine
har kännt samma sak, hemsk känsla :( Mycket fint skrivet :)
2007-10-18

  Ronny Berk
genom ditt\"förlåt mej\" döljer du vad som står skrivet i klartext mellan raderna...
2007-06-30

  Jack E. Gladh VIP
Visst är du förlåten, mitt i gråten. En mycket öppenhjärtlig text beskrivande hjälplösheten när hormonerna är starkare än tvivlet.
vad bra du beskriver det här.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

romani princess