Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att stå och gråta gör ingen skillnad när du inte känner



nej nu får det räcka!
ut med väskorna orkar inte mera
bryr mej inte mera
gör vad du vill
du trivs ju bäst så
så som du gör
så som du vill
jag räknas inte
ska jag leva för dig
och du........ för tabletter
vill inte säga till dig hur du ska göra
det räknas inte
för du hör inte
du vill bara inte
och jag förstår inte varför?
Du krossar dig själv
och jag kan inte se på
jag är inte arg
jag är ledsen för du var underbar
men är inte det längre
och att stå och gråta gör ingen skillnad
när du inte känner.




Fri vers av romani princess
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-04-15 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så mycket ilska, frustation och smärta i denna. Det jobbigaste som finns är nog att se en anhörig att förstöra det för sig själv...
Strålande skrivet och beskrivet!
Bokmärker!
2007-04-23

  Havsjungfrun
ja det märks att det kommer rakt från hjärtat ..och det blir så bra då...kram
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

romani princess