Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kom bilder, av barn och bröllop, och jag kastades tillbaka till gamla bokstäver.


Utan att du vet om det





Undra om det går att skriva
bort
min lust efter dig

det börjar bli ganska förnedrande
att stå vid din stängda dörr
och gråta
ett helt halvt år
efter att jag så avmätt
höll i mig
och lät julen rinna ut för oss båda

kan inte låta bli att undra
om jag var borta då
eller om jag är vilse nu
eller om det är en helt ny hållplats
med helt ny spärrvakt
(vart har de förresten gjort av satanisten?)

---

finns ingenting för mig
att göra

så jag väntar på nästa konsert
då jag skall
andas in din närhet
utan att du vet om det

då skall jag blunda precis som nu
och låtsas att du ber mig
ligga på din arm
och jag skall nästan skälva där jag står
utan att du vet om det




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 544 gånger
Publicerad 2007-04-15 20:00



Bookmark and Share


  Cris
Berörande skrivet.. !
Frågan är om det går att skriva bort en lust.. hm..jag tror snarare man håller sig kvar vid den..
2007-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji