Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossat hjärta

mina vingar ligger utslagna på marken
den rena vita färgen
har nåtts av grusen
skakar i hela mitt hjärta
av chocken att landa
så hårt
minnesförlust och mitt huvud värker

hur hamnade jag här?




Fri vers av romani princess
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-16 16:56



Bookmark and Share


    Mique
vackert!
jag blir ledsen, kan verkligen relatera till denna! du vet hur sorgen är.
2007-05-20

    Bodil Sandberg
Härligt tragiskt och dramatiskt i allra högsta grad med massor av ljuvligt poetiska bilder att bjuda!!!
2007-04-24

  Havsjungfrun
smärtsam dikt..man blir berörd..dina texter blir bättre och bättre..kram
2007-04-22
  > Nästa text
< Föregående

romani princess