Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


I en eller annan soffa


Musse Pigg i soffan
strålkastat brus

Briljant
Intressant
orden vi törstar

Vi gifter oss

---

men,
svara jag
vi kan ju inte ens prata med varandra

---

Säg aldrig något sådant
igen

i ett vridet öga ser jag en hastig
glimt av
sorgen som passerar
jag ber om ursäkt

på det här sättet hackar det
när det är




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 477 gånger
Publicerad 2007-04-21 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji