Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite inspiration från Lindha. Tack.


Drömmen

Säg mig du

är du min?

Säg mig du

är jag din?

Drömmen jag drömde

var den om oss?

Hade du frågat mig i går

svaret hade blivit

Du drömmer, du drömmer....

Fråga mig i dag

svaret blir

Du drömmer inte längre

Du lever




Fri vers av M
Läst 494 gånger
Publicerad 2007-04-21 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M