Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en helt vanlig vardag, kan bli speciell ......




dina ögon var så trötta men du var hos mig så nära ändå, min skatt

 
 

ögon blanka, trötta.efter en dag på jobb

men så fyllda av kärlek

 det är lyckliga ögon

mitt emot varandra

kväll så ung, längtan fanns och den  kändes

händer, dina de är så varma

där ditt liv pulserar rinner ,värmen genom dina din hud rakt  in i min 

den minglar sig in i alla mina celler

Vi älskar, utan att älska........

Vet du min skatt, vi kom så nära ändå




Fri vers av M
Läst 596 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M