Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tagning!


Rullning


Det händer nog
att det är som
på film

blodet
och kläderna
skvätter

men oftast bara rullar bilderna
in och ut
i all odödlighet

och förvåningen
sen
över att se sitt namn
i eftertexten




Fri vers av Rakel Lorner
Läst 540 gånger
Publicerad 2007-04-28 14:50



Bookmark and Share


  Maud Li
Nä, man skulle nog behöva köra fler repriser ibland, för att fatta att man faktiskt deltog.
2007-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Rakel Lorner
Rakel Lorner

Mina favoriter
ego
Manodefensiv
pompeji