Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag gråter idag innuti



Jag gråter idag fast jag inte låter mig själv

mitt hjärta tar över för mycket på insidan

och magen vänder sig ut och in i protest

bröstet suckar djupt när jag andas

och halsen ger mig knappt luft

mina tankar skriker att jag ska släppa ut de

men jag fortsätter svälja och känner klumpen

som tryckts upp från mitt hjärta precis vid gommen

bara för att jag inte ska glömma

nej glömma får jag inte göra

att jag skadar mitt hjärta

om jag älskar dig..




Fri vers av romani princess
Läst 569 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-01 02:08



Bookmark and Share


  Itsyazmine
*tår i ögat* :\')
2007-10-18

  Havsjungfrun
mycket känslosamt..och välformulerat..starkt..känner igen känslan ..när hjärnan och hjärtat inte är överens..
2007-05-02
  > Nästa text
< Föregående

romani princess