Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget motsvarar det bländande ljuset

glödande rött i natten

precis bortom gatlyktorna i öst

skiner dina läppar mot mig

seduktiva eldstygn som syr ihop mig

så nära men så långt ifrån

din silhuett av kvinna

omsluter mig som en kamisol

och din doft gör väggarna till

madrasserade galler

jag är fast

men i tanken är jag hos dig

kväll efter kväll




Fri vers av M. Novkovic
Läst 442 gånger
Publicerad 2007-05-10 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M. Novkovic
M. Novkovic