Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig är du allt

en människa är som naturen

i varje nerv

i varje blodcell

i varje ben

i varje tand

i varje öga

i varje rörelse

är vi en och samma

men mitt hjärta slår hårdare när du är nära

min kropp darrar när du rör mig

mitt blod färgar mitt ansikte när du ler mot mig

mina ben viker sig när du tar min hand i din

och för varje blick du ger mig stannar världen för en sekund

du är en människa skapad av naturen

men för mig är du allt




Fri vers av romani princess
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-17 00:29



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Tankarna ger oss alla en ny skepnad..
Något dina vackra ord belyser.
2007-05-19

  Daniela Linder
otroligt vacker!
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

romani princess