Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burn

Burn baby Burn

Thats yours fredom


Soulmats never die




So BURN BABY BURN

I will meet u there

Come too me
nobody
can safe u now

sooo


BURN BABY BURN




Övriga genrer av Merrlina
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-22 10:38



Bookmark and Share


  tingeling
yaautch , hård.. men jag gillar den. Väldigt udda
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina