Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortgift


en vit slöja av spets täcker hennes mörka hår

som böljande faller över brösten

hennes svarta ögonfransar blinkar bort tårarna som envist faller på hennes
kind

smaken av salt når hennes vagt röda läppar

hon ser upp mot publiken

som väntar med musik och hälsning

hennes hjärta har blivit sålt..







Fri vers av romani princess
Läst 649 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-23 17:56



Bookmark and Share


  Yvonne
Vacker beskrivning av en sorglig historia.
2007-09-30

  Poison Ivy
sorgligt, fint beskrivet
2007-06-28

  jimmy welleby
Lattjto divies, en resandegaia till på poeter, trodde jag var ensam:)
Kramar för en fin text och ett resande hjärta!
2007-06-25

  Mangal VIP
Starkt om traditioner. Hjärtat gråter men rättar in sig i ledet. Bra skrivet.
2007-06-09

  Rozhan
Härliga reflektioner miss... du sätter känsloran i ett bra perspektiv & dina ord klär du med starka känslor... fint minsann! =)
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

romani princess