Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filosofi 6


om jag bedyrar att han slagit mig

och aldrig tystnar

kan det kanske vara så

att det jag säger är sant




Fri vers av glittertindra
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-28 13:02



Bookmark and Share


  Thurizas
hur många skulle ljuga om något sådant? och vad skulle dom vinna på att ljuga?*urk*
2008-01-05

  aftermath
strongt berättad svit
säger som riel nedan
varför skulle du ljuga?
2007-07-05

    ej medlem längre
Varför skulle du ljuga?
2007-05-31

  Mangal VIP
En extremt talande serie. Mycket väl uttryckt.
2007-05-29

    Lena Nilsson
Jag har läst din svit - blir berörd - det är väl precis så man tänker...
2007-05-28

  Ronny Berk
att sanningar har svåruttalade meningar är allom bekant... den tecten är att mästerverk av buret budskap... finsaker...
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra