Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljus?

tror att ljus jag åter ser.
känns att hjärtat åter ler.

hoppas en dag äkta känner!
men så mycket på det hänger.

glömma, släppa och förlåta
sluta känna sluta gråta.

väldigt svårt nu detta är
hoppas av det att jag lär

en dag, ska jag ljuset se?

ihärdigt om det jag ber.




Prosa (Prosapoesi) av saaana
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-29 20:51



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Ja en dag ska det åter lysa tror jag ..en dag ska väl vinden vända ..dina dikter är äkta och berör starkt..Bra!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

saaana