Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filosofi 7


om dina barn

vägrar hälsa på oss

för att du är dum mot mej

vad vittnar det om?




Fri vers av glittertindra
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-30 11:16



Bookmark and Share


  Thurizas
det vittnar om så jävla mycket,ja!
2008-01-05

    ej medlem längre
Skilj dig fort som fan...
2007-05-31

  Eline.P
Tankekorn väl värda att begrunda!
2007-05-30
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra