Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller...?

När jorden har åkt för snabbt i banor och svänger bort.. eller kommer det hända?
När Gud har gett ut för många förlåt. Vad händer då?
När det har blivit för mycket gnäll. För mycket sorg. Dränks vi?
När människan har slutat att äta. De tar bara piller. Fungerar det?
Om jorden tippar över horisonten. Försvinner då alla?
Men om Gud inte ger så många ursäkter. Dränks vi i sorg då?
När vi dränks. När vi inte kan äta. Inte överleva.
Dör våran art ut då?




Fri vers av poemthing
Läst 378 gånger
Publicerad 2007-06-04 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing