Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, det dödar nu

Och du sliter sidor ur min bok
från början till slut
genom skrik på natten
lappar du ihop smärtor i högsta skala
och ritar skuggor på väggarna som får min sömn att trippa på tå genom tidiga morgontimmar
med rädsla för andnöd
med rädsla för att tappa allt

Du bildar tårar tills det inte längre finns ett slut
och början den känns som flera ljusår bort från mina läppar
värker det i mig av längtan efter den smak som en gång gav rus
känslor som jag aldrig kommer kunna sätta ord på
och du, det dödar nu

Det är femte juni
och vi \"räknar dagar, vi räknar år\"
men vi blir inte ett dugg klokare genom att försöka lista ut om början någonsin är värt slutet




Fri vers av poemthing
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-05 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing