Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vi aldrig hälsade

Då vi hälsade
den där första gången
visste jag redan att vi sagt farväl

Jag visste mig
gömd bakom en husknut
där jag betraktade dig på behörigt avstånd

Kanske trodde du mig nära
i mina rituella cirkelvandringar runt dig
Kanske såg du mig till fullo
husknuten till trots

Det spelar ingen roll
då jag redan vid vårt första möte
sa farväl
istället för välkommen




Fri vers av Tina-sol
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-06-05 23:31



Bookmark and Share


  Effell
Sådär har det varit många gånger, om man ser tillbaka på sitt liv. Jag tänker på ganska vardagliga situationer, där man träffar folk man egentligen inte har något intresse av (biträden, spärrvakter, kassörskor, osv) Man bemöter ju inte alla likadant
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol