Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt mot den 6e Juni

Det är tomt i världen utan dig
Ingen ringer på min telefonsvarare
och önskar glad midsommar till påsk
Dina fotsulor, dina ögonfransar och dina näsborrar
alla små detaljer som bildar helhet
skuggor då
framträder tydligt nu
Det är tyst i mitt liv utan dig

Jag pillar inte på såren,
men skorpan ramlar bort
igen och igen

Grattis på födelsedagen mormor
Önskar jag kunde ringa
(Jag älskar dig)





Fri vers av Tina-sol
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol