Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing


Vi ses

Han kysste mig ömt
andan var tömt
han smekte mig,han älskade bara mig
\"jag älskar just bara dig\"
Vad dom orden värmde min själ
han vill mig alltid väl.

Sedan mot tåget han gick..
jag nästan tårar fick.
Man jag vet
kärleken är alltid het




Fri vers av anita VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP