Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av Annlie Helsing


Dörren

Jag satt i mörka rum
kände mig stum.
Se, det knackade på min dörr!
de giorde ingen förr.

Vem där?
Kan de vara någon vän? Nån kär?
Näe, de kan ge mig huvudgiller
sådan eviga griller...
äh, de var nått busfrö
de e ju så man kan av skratt dö..

Ja,ja. Åter till de dagliga




Fri vers av anita VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-06-06 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP