Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På spelplanen

Jag kallade mig länge
för en bricka
i mitt eget spel
men insåg mig vara
mer än en markör
en hel jävla pjäs
mellan rätt och fel




Fri vers av Tina-sol
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-06-07 23:10



Bookmark and Share


  Lilmarie Mellberg
HaHa va skön!
2007-07-13

  lodjuret/seglare VIP
fasen vad bra
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol